Is anyone getting errors when trying to post?

21 posts / 0 new
Last post
#1 16 February, 2016 - 17:24
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Is anyone getting errors when trying to post?


16 February, 2016 - 19:07
Offline
Joined: 1 year 8 months ago

Ah yes, I did sometimes get a CAPTCHA. I will take a screenshot next time!

16 February, 2016 - 20:33
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Thanks! That will help me adjust the settings so that it doesn't happen again. :)

21 February, 2016 - 04:05
Offline
Joined: 1 year 5 months ago

Hey Josh!

I only saw this thread now by luck, because I was looking for the proper place on the site to ask you about this problem.

I have this "captcha thing" all the time. And what's worse is that when it comes back to the website after it, my post is usually gone. What I have been doing is to always copy my posts (during and after writing them) and save them to a text file.

In fact, I was going to ask you this way before: there is not an autosave feature when we write posts, so it was very common to lose posts. Now I keep using text files to save them or I write them altogether in another program first, but I don't like that.

Is there a way for you to add this feature? Just like the one we have in Gmail or similar?

Thanks and I'll be sure to send you screenshots as soon as it happens again.

And, please, these are not complains, just constructive feedback.

Best!
Tammish.

P.S.: It didn't happen this time; it is very common to happen while trying to preview the post, but now it worked fine.

21 February, 2016 - 16:14
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Quote:

I have this "captcha thing" all the time.

Very sorry about that. Could you send me the ray ID or a screenshot when it happens? I'll then lookup which firewall rule blocked you and turn the settings down.

Quote:

Is there a way for you to add this feature? Just like the one we have in Gmail or similar?

I added that feature and it was working. Then it stopped working, and I fixed it again, but now it isn't working again. I'll try to debug that today.

21 February, 2016 - 16:43
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

I think I found the bug. I might have accidentally introduced it while making some changes to speed up the loading of the website. It seems to be working again now. It should auto-save forms, but it's limited to a single browser. If you change browsers during editing, the auto-save text won't be there. (It uses something called localStorage.)

I wouldn't depend on that feature to work 100% of the time, but I hope that it can save people from the occasional lost post.

22 February, 2016 - 10:10
Offline
Joined: 1 year 5 months ago

Hey Josh!

Here is the rayID for you: 278c8075937c100c

I hope it helps.

And thanks a lot for looking into the autosave problem I mentioned. But I must confess that I didn't have the courage to test it -- I am still copying and pasting the post in a text file while writing.

Should this new feature you implemented show that it is saving the text somehow? I mean, Gmail shows a little "saved" beneath the e-mail. Should we be seeing anything of the sort here?

Thanks again!

Best!
Tammish.

22 February, 2016 - 10:37
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Thanks, I'm looking up that ray ID.

It won't show a "saved" message, since it isn't intended to be something that people should rely on. It's only robust enough to be considered an emergency safety net. I just tested it with this page and it works. I'll see if I can add a better system soon.

There is a good Firefox extension called It's All Text that lets you edit any textarea in your favorite external editor. If you're a Vim user, then you can edit any textarea with Vim by pressing ctrl-i if you have Vimperator or Pentadactyl installed.

22 February, 2016 - 18:30
Offline
Joined: 1 year 5 months ago

Thanks for the suggestion Josh! Really cool app!

I don't use either Firefox or Vim, but I found GhostText, which works with Chrome and Sublime, that is my setup.

Problem solved, very nice, thanks!

Best!
Tammish.

23 February, 2016 - 14:39
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

I found the event associated with the ray ID, and I'm working on a fix now. If anyone sees the CAPTCHA message, please send me the ray ID so that I can fix it.

Thanks!

23 February, 2016 - 15:00
Offline
Joined: 1 year 3 months ago

I'll see if I can figure out what happens.

28 February, 2016 - 17:59
29 February, 2016 - 04:31
Offline
Joined: 3 years 5 months ago

Trying a test comment
Edit: Worked well for me

29 February, 2016 - 04:33
Offline
Joined: 3 years 5 months ago

Once again as Plain text
Edit: Sorry, tried to delete but did not find a delete button. Anyhow, seems to work ok

29 February, 2016 - 10:59
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Thanks for checking. :)

7 March, 2016 - 11:26
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Quote:

It should auto-save forms

Unfortunately, I've had to turn off that auto-save feature, because it is adding new bugs when multiple browser tabs are open. It doesn't save each form content separately, but overwrites the forms in all tabs with the same content.

I will work on fixing it soon. Sorry about that.

25 March, 2016 - 13:32
Offline
Joined: 1 year 1 month ago

Hey I'm trying to reply to a comment and it says I am not able to access artofmemory.com

25 March, 2016 - 13:33
25 March, 2016 - 13:38
Offline
Joined: 1 year 1 month ago

"Sorry, you have been blocked.
You are unable to access artofmemory.com"

25 March, 2016 - 20:43
Offline
Joined: 1 year 10 months ago

Sorry about that. Did you have some wrong password attempts? I'm wondering if your IP address was blocked. Try it again now and let me know if it doesn't work.

26 March, 2016 - 15:09
Offline
Joined: 1 year 1 month ago

I think it's working now. Thanks!:)

Learn memory techniques for free! Just click the "Sign up" button below to create an account and we'll send you an email with some tips on how to get started.

Related content: